Paushuize zoekt rondleiders!

Elke tweede zaterdag van september gaan in heel Nederland de deuren open van de meest bijzondere monumenten. Ook in Utrecht belooft Open Monumentendag weer een goed bezocht evenement te worden. Paushuize is meestal een van de grootste trekpleisters en ook dit jaar verwachten we weer veel bezoekers. Hiervoor zijn we nog op zoek naar rondleiders.

Ben je op zaterdag 13 september beschikbaar om een ochtend of middag rondleidingen te geven in een van Utrechts mooiste panden? Of ken je iemand die dat leuk zou vinden om te doen? Van belang is enthousiasme, gastvrijheid, interesse in (kunst)geschiedenis en zin in een bijzondere ervaring. Je krijgt van tevoren een duidelijke instructie en een rondleiding door het gebouw. Deze infobijeenkomst zal plaatsvinden op donderdagavond 29 augustus. Er staat een kleine vergoeding tegenover, evenals een lunch, koffie en thee gedurende de hele dag.

Mocht je interesse hebben, of iemand kennen die het leuk zou vinden, stuur dan een mailtje naar bezoekpaushuize@gmail.com.

IMG_20140621_150008edited2