OVER MIJ

De tijd vervliegt, maar we blijven terugkijken op het verleden. We lijken wel nieuwsgieriger dan ooit naar onze geschiedenis.

Als kunsthistoricus deel ik die nieuwsgierigheid, en wil ik cultureel erfgoed zo toegankelijk mogelijk maken voor een breed publiek. Dat doe ik bijvoorbeeld door het schrijven en redigeren van teksten, die fris, helder en foutloos zijn en voorzien van sterk beeldmateriaal. Ook geef ik rondleidingen en lezingen, waarin ik in begrijpelijke taal mijn enthousiasme overbreng. Tenslotte organiseer ik projecten en evenementen, zoals de Open Monumentendag in Utrecht.

Mijn specifieke interesse ligt bij monumenten en historische interieurs, vooral uit de negentiende en vroege twintigste eeuw. Daarnaast ben ik dankzij mijn werk als projectcoördinator bij het Rijksmuseum thuis in het digitaliseren van erfgoed, collectiemanagement en museumdepots.

Wil je meer weten over mijn werk of contact opnemen? Kijk op de nieuwspagina, mijn portfolio of klik op één van de onderstaande icoontjes.

Twitter LinkedIn